Serwis o ile mi wiadomo nie generuje dochodów. Szczerze mówiąc wolał bym, żeby GG wrzuciło kilka bannerków czy wprowadziło konta PRO bądź inne formy zarobku i dostawiło odpowiednie zaplecze serwerowe. Jest kilka osób czuwających nad serwisem, nie mniej jednak kiedy po raz kolejny pojawia się 503`ka, ośmiesza całą infrastrukturę.
Chociażby porównując wzrost popularności n-k, która poradziła sobie z takim trafficiem w stosunkowo krótkim czasie, blip wypada słabo. Nie mniej jednak lubię ten serwis, i nie zamierzam uciekać.
Mam gdzieś cennik. Bannerki czy konta PRO nie są potrzebne gdyż GG dysponuje środkami na zaplecze. Ja na ich miejscu bym się wstydził... jam.pl (w dużej części korzysta z kodu statusneta) hmmm ciekawy jestem czy odpalę to na choqoku albo na gwibberzeOsobiście uważam, że niedługo pewnie pożegnam się z tym serwisem, na rzecz yam.pl albo nawet twitter.com...

Myślę, że flaker jest ciekawym pomysłem, robi się coraz popularniejszy ale jest mało przejrzysty i zwyczajnie przesycony przez co trochę mnie odrzuca.Ja przerzuciłem się z Blipa na Flakera i nie żałuję.
Oprogramowanie forum: Burning Board®, rozprowadzony przez WoltLab® GmbH